när turen är på din sida kan du inte annat än le

vart ska jag börja? mycket har hänt sedan sist!
i fredags körde vi all in - gick till melbas 5.30 för gratis drinkar i en timme. vi hade en trevlig timma för att sedan vända tillbaka till hostel:et. Där blev det några öl innan jag & martina av någon outgrundlig anledning skulle med vår bartender James hem för en drink och hans ombyte av kläder för att sedan ta en taxi till bamboo club. Jag var på g, men det gick överstyr så jag vinglade hem vid 1 tiden...
MEN HEJ HALLÅ: här kommer lyckan. tidigare under veckan hade vi nästan ett par biljetter till Big Day Out i vår ägo. med betoning på nästan, för att sedan inte vara alls. när söndagen kom var vi lite smått bittra för att sedan få en humörsvängning utan dess like! vår boss Ken kommer och säger att det behövs 6 backpackers till att arbeta på BDO. halleluja moment, sen kommer dagens topp nr 2 - om vi gör det får vi dessutom 250 dollar!!!
ingen tvekan what so ever, vi drog på oss lite solskyddsfaktor och bytte om sedan var vi på väg!
när vi väl kommer dit, är en limegrön tröja med texten POO CREW det första vi ser. oh no!
MEN det var så värt 10,5 timmars påfyllnad av toarullar och att sopa ur bajamajor.
RATATAT LIVE VAR HELT SJUKT BRA!
hemma igen mitt i natten, trötta som djur somnade vi o-vaggade :)
måndagen var inte lika kul, jag var skyldig några arbetstimmar, så fick tvätta/vika lakan i 6 timmar. yeeeey
nu ska jag äta ägg&bacon till frulle innan jag tar mig en liten promenad. sen stek i solen innan ytterligare några härliga timmar av lakan

snart kommer regnet

jag sitter utanför vårat rum och det har börjat blåsa och är redigt mulet ovanför, så snart vräker det säkert ner! men vi har fått några soltimmar idag, så jag är ganska nöjd ändå. brännan är på g!
min förskylning är varken bättre eller sämre, det är nog bara att vänta ut tills det försvinner. förhoppningsvis till fredag för då är våran korta rehab-vecka över! all in för vi ska till melbas för gratis drinkar och sen förmodligen vidare.
igår drog jag & martina in till Australia Fair för lite movie-time med Danko. Burlesque med bla xstina och cher stod på schemat och vilken film! jag gillar'en skarpt! extra gött bara av det faktum att vi fick lämna hostel:et några timmar! blir lätt lite enformigt att tillbringa all sin tid här, extra tråkigt när man inte ska ut heller för då händer det inte mkt intressant under kvällarna.
vi fick även en glad nyhet under gårdagen, biljetter till big day out (en-dags festival) på söndag kan finnas i vår ägo om vi ser till att ordna lite ledigt från slaveriet!!!! håll tummarna gott folk, för jag och gangster M är laddade

en helt vanlig måndag i surfers

solen skiner igen i surfers och jag kan inte annat än le! lyckan är total över att regnet försvunnit.
de som bor i brisbane kan tyvärr inte säga detsamma, helt galet med översvämningarna där! jag är glad för att vi inte åkte uppöver när vi satt här i regnet och funderade på att dra till cairns redan nästa dag bara för att vi hatade vår chef... vi hade ganska mycket tur där!
senaste veckan har som vanligt bestått av mestadels fest & umgänge och det börjar sätta sina tydliga spår. (inte bara runt magen) utan även mitt obefintliga? immunförsvar säger nejtack. halsen är svälld och jag börjar bli täppt i näsan, men inte klagar jag för det! jag är glad så länge febern håller sig borta och nu ska jag ta och lägga mig i solen i hopp om ett mirakel där förskylningen bränns bort.
lateroooo

ännu ett år har gått och nu är den 2011

ja nu är det visst ett nytt år igen, med nya möjligheter?
vem hade kunnat ana vid förra årsskiftet att jag kommande nyårsafton skulle stå och räkna ner minuterna till 2011 på stranden med hundratals andra i Surfers Paradise. Fint vare. fyrverkerier kvällen till ära, dock fick jag i mig lite för mkt av det goda där tror jag allt. men när man är inne på sin tredje utekväll ska man kanske inte köra på som vanligt... hehe
jag & martina kom på igår när vi låg på hostel:et döda hela dagen att det blev 4 utekvällar den här veckan! man lever bara en gång! så rehab:en får vänta tills vi är någon annanstans än surfers.
idag har vi shoppat dagen till ära; friska och pigga! har köpt ett par fantastiska skor så jag är nöjd. snart blir det tacos till middag och kanske en liten öl på det så avslutas denna vecka på topp!
nu ska jag springa ner och starta en till tvätt.
adjö och god fortsättning

RSS 2.0